SZOLGÁLTATÁSAINK

   Cégünk által kínált szolgáltatások:

 

 • Tervezés     

Az egyedi elképzelések kivitelezésében szakembereink Solid Edge St7-es 3D-s tervezőrendszert használnak.   

 

 • Anyag, lemez, csavarok      

Alapanyagainkat, melyek az Európai Unióban kerülnek előállításra, neves kereskedőtől szerezzük be. Emellett a legmagasabb minőségi igényeket támasztjuk és szígorú  árubeérkezési ellenőrzést végzünk. Ezeket az anyagokat gyártói tanúsítvánnyal szerezzük be és a diszpozíciónk gondoskodik arról, hogy minden tipusú anyag folyamatosan  raktárkészleten legyen.

 

 •  Lézervágás, stancolás, vízsugaras vágás                                                                                                                       

Új, modern, automatizált stancolóink, lézergépeink és lézerstancolóink garantálják a legprecízebb, sorjamentes gazdaságos előállítást. Acél, nemesacél, alumínium, sárgaréz, vörösréz anyagokkal és további anyagokkal 0,5 mm lemezvastagságtól 40 mm vastagságig dolgozunk.

 

 • Hajlítás, hengerítés      

A legprecízebb alkatrészeket, lehető legmagasabb ismétlési pontossággal állítjuk elő. Ez csak a legjobb gépekkel és magasan képzett munkatársakkal lehetséges. Hajlított, rádiuszos, préselt vagy éltört rádiuszok, minden forma megoldható nálunk. A rövid oldalú, hegyes szögektől a nyomásmentes, tiszta és exakt sugárig.

 

 • Hegesztés, keményforrasztás, lágyforrasztás       

Lemezszekrények, csőállványok, tartók, szerkezeti egységek, gépburkolatok, kapcsolószekrények. Szakképesített, TÜV vizsgával rendelkező hegesztők WIG és MIG/MAG eljárással gyártják az Ön alkatrészeit. Az egyszerű hefteléstől a zárt varratokig, nemesacélból, alumíniumból, acélból, vörösrézből, sárgarézből- minden az Ön igényei szerint.

 

 • Felületkezelés      

Porfestés, lakkozás (NCS is), galván vagy tüzihorganyzás, kromatolás, eloxálás, passziválás, krómozás, szitahorganyzás,  PTFE rétegezés stb. Az összes alap- és egyedi színt különböző struktúrákkal vagy anélkül kínáljuk Önnek.

 

 

 • Finomechanikai feldolgozás        

Menetvágás, süllyesztés, dörzsárazás, felfúrás, zsákfurat készítés. Ez csak részlet a finommechanikai eljárásaink közül. A precíz és modern fúrógépek, az alaposan kiválasztott és állandóan megújuló eszközök, valamint a magasan képzett szakemberek együttesen gondoskodnak a kifogástalan minőségről. 

 

 • Kötéstechnika      

Bolcnik, bepréselős kötőelemek sűrített levegővel működő présgépek segítségével kerülnek beépítésre. Ezen kívül egyszerűbb présgépekkel és hegesztőbolcnizó gépekkel rendelkezünk

 

 • Alkatrész előkészités, felülettisztítás      

A tiszta, sorjázottól, a tört, kerekített éleken át, sorjázó részlegünk mindent megvalósít. Minőségorientált, kvalifikált szakemberek gondoskodnak egy széleskörű sorjázási szortimenttel és szalagcsiszolóval a tiszta élekről. Nedves csiszoló berendezésünk lemossa és zsírtalanitja az alkatrészeket.Homok-és üvegfúvást is vállalunk.

 

 

 • Forgácsolás       

A precizióstechnika nálunk nagybetűvel írt. Terjedelmes gépparkunkkal, mint pl. 5 tengelyes CNC marógéppel is, éppúgy mint a CNC esztergagéppel gyártjuk Ön számára  forgácsolt és mart alkatrészeket.

 

 

 • Összeszerelés, beszerzett anyagok       

Szerkezeti egységek számára speciális rendszerünk van. Függetlenül attól, hogy a részek általunk kerülnek gyártásra vagy megvásároljuk,csoportot egész projektként kezeljük és irányítjuk. Az Ön egyedi elképzeléseire mindig találunk megoldást Know-how, tapasztalattal, rugalmasság és kreativitás útján.     

 

 • Ügyfélkezelés  

Ránk bízhatja magát. Személyesen kísérjük Önt végig az ajánlattól az árú átvételéig. Gondolkodásunk és tevékenységünk középpontjában mindig az ügyfelek állnak. Ajánlatkérése gyorsan, de gondosan kerül kalkulálásra, így Ön még aznap kézhez kapja ajánlatunkat. Technikai kérdésekben is segítünk Önnek, szem elött tartva az alkatrész gazdaságosságát, a Know-how-val a több éves tapasztalatunkból.

 

 •  Minőségbiztosítás

A magas minőségi elvárások kielégítését saját minőségellenőrzési részlegünk biztosítja. Bevizsgált és kalibrált mérőműszerek állnak a precízen dolgozó szakembereink rendelkezésére, így az alkatrészek mérését nem csak az elkészült állapotban végezzük, hanem még a gyártási folyamat idején. A minőségellenőrzés ISO 9001 alapján számunkra nem csak egy felirat, hanem megszokott eljárás. A hiányosságok korrigálásra kerülnek, a kollégák állandó képzésben részesülnek, minőség ellenőrzési ismereteiket folyamatosan frissitik és fejlesztik.

 

 • Szállítás, fuvarozás, raktározás

A nagy gonddal előállított termékek tisztán kerülnek az Ön kezébe. Végső soron ehhez hozzátartozik a raktári dolgozók gondossága, az áruk rendes és tiszta becsomagolása és előkészítése a szállításra. Mindegy, hogy ez postai, expressz-küldemény, speditőr vagy saját fuvarozó kollégánk, az áru sértetlenül érkezik Önhöz. Természetesen Ön személyesen is átveheti nálunk áruját, így rögtön személyes benyomást szerez cégünk gyártási folyamatáról.

         

                                                                                                                                                                                                                 

© 2016 Hungaro BLECH - Minden jog fenntartva! | Készítette: Webidea Informatika