CSATORNAFEDLAPOK, RÁCSOK

A csatornadfedlapjainkat standardizált kivitelben valamint egyedi elképzelések alapján is készítjük, ahogyan azt Ön szeretné!

Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi elképzelések kivitelezésére, amely azt is jelenti, hogy a rácsokat kertje díszeként, nagyobb épületek belsőudvari "bútoraként" is tekintheti, egyedi extravagáns megjelenést kölcsönözve. Modern szálrahúzott kivitelben, vagy tömeggyártásban előállított funkcionális egységként egyaránt! 

Rendeltetésük alapján:

  • könnyített szerkezetű ( lemezből perforált, hajlítva) : elsősorban gyalogos forgalomra ajánlott, vagy erősítés esetén kisebb személyautó forgalomra. Perforálásuk kör, négyzet, téglalap, ovál keresztmetszetű. Egyedi elképzelés esetén szabálytalan alakzatok szintén elkészíthetőek!
  • könnyített rácsos kivitelű: gyalogos és kisebb személyautóforgalomra
  • erősített rácsos kivitelű: nagyobb személyautóforgalom, és teherautó forgalomra  

Anyagminőségben a szénacél (horganyzott vagy porfestett) kiviteltől a rozsdamentes szálcsiszolt kivitelig, kisebb terhelés vagy fali optikai rácsok esetében aluminiumból is készítjük termékeinket.

A rácsok rögzítése csavarkötéssel vagy csatornába integrált patental is lehetséges. Kérésre rögzítés nélkül is elkészíthetőek!

     

 

      

 

  

              

 

 

   Ha a termékek felkeltették érdeklődését akkor részletesebb információért és árajánlat kérésért keressen minket bizalommal!

© 2016 Hungaro BLECH - Minden jog fenntartva! | Készítette: Webidea Informatika