Üdvözöljük a Hungaro BLECH Kft. Weboldalán!

CÉGÜNK SZÉKHELYE ÉS TELEPHELYE MEGVÁLTOZOTT!

AZ ÚJ CÍMÜNK 5000 SZOLNOK MESTER UTCA 41. SZÁM.

A TÓSZEGI ÚTI TELEPHELY HAMAROSAN MEGSZÜNIK!!

 

 

A Hungaroblech Kft egy innovatív, fiatalosan lendületes vállalkozás a fémipari alkatrészeket, gépeket, berendezéseket gyártó cégek táborában.

 

Társaságunk fő tevékenységei közé tartozik a lefolyó- és csapadékvízelvezető rendszerek, autóipari alkatrészek, mezőgazdasági gépalkatrészek, informatikai- és villamos ipari termékek, zártszelvényből, valamint csőből készült hegesztett konstrukciók, épületek külső optikai elemeinek, homlokzati fémborításainak gyártása.

Célunk a vevő igényeinek maximális kielégítése, legyen az bármilyen összetett vagy magas minőséget igénylő feladat. Szintén fontos a piac által elvárt rugalmasság, melyet a gyártási folyamatok hatékonyságának megtartása illetve folyamatos fejlesztése mellett kell megvalósítanunk.

Folyamatosan tervezzük tovább bővíteni, fejleszteni mind a termelő-, mind a humán erőforrásainkat.

A szükséges szakemberállományt biztosítjuk és ismereteik elmélyítését, fejlesztését elősegítjük, támogatjuk a tanulni akaró munkatársainkat.

A kiterjedt kapcsolatokra és a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú gyártásra alapozva kívánunk teljes körű szolgáltatást nyújtani tervezéstől a komplett kivitelezésig.

Gépparkunkat folyamatosan bővítjük, a megjelenő igényekhez igazodva.

Az egyedi elképzelések kivitelezésében szakembereink Solid Edge 3D-s tervezőrendszert használnak. Gyártástechnológiában az egyszerű folyamatoktól a korszerű számítógép-vezérlésű lemezmegmunkáló, valamint forgácsoló gépekig minden rendelkezésünkre áll.

Gyártástechnológiában az ügyfeleket minden téren kielégítő, korszerű megoldásokkal, gazdaságos kivitelezéssel segítjük. Cégünk a műhelygyártáson túl helyszíni szerelést, kivitelezést is vállal.

Ha a termékek felkeltették érdeklődését akkor részletesebb információért és árajánlat kérésért keressen minket bizalommal.

                        

 

 

Akcióink 


 

Tudta Ön, hogy percek alatt kérhet ajánlatot?

Kiváló termékek, precíz gyártás, gyors szállítás...

Legújabb galéria képeink

© 2016 Hungaro BLECH - Minden jog fenntartva! | Készítette: Webidea Informatika