KAPUK (ÚSZÓ, TOLÓ, NYÍLÓ)

 Úszókapu
 


Esztétikus, könnyen nyitható és automatizálható. Mind lakossági mind ipari felhasználásra.Úszókaput a tolókaputól az különbözteti meg, hogy az úszókapunál a talajszinten nincs megvezető sín.A kapu, a kapunyílás valamelyik oldalán elhelyezett betontuskóhoz rögzített 2 db görgőcsoporton gördül a C sín közbeiktatásával. A betontömb képezi a kapu ellensúlyát.
A kapu hosszának és súlyának növelésével az ellensúly nagyságát is növelni kell.
Az ellensúlyra helyezzük el a kapu mozgását biztosító csapágyakat. Minél hosszabb a kapu, annál távolabb kerülnek a csapágyak egymástól. A kapu zökkenőmentes mozgását, és vízszintbe tartását is ezek biztosítják.

 

Tolókapu

Kerekeken gördülő tolókapu. Lényege, hogy ennél a kapunyílás teljes szélességében és a kerítés mögött még ugyanilyen hosszon végigfut a talajra leerősített sín, a támasztó görgők pedig a mozgó alkatrészbe, a kapuszárnyba vannak beépítve. A sín nem állhat túlságosan ki a talajból, mert a járműnek át kell hajtania rajta, ha viszont besüllyesztjük, akkor elég hamar elszennyeződhet, és a görgők akadni fognak.

Nyílókapu

A nyílókapu lehet egyszárnyas, vagy kétszárnyas, a helyszíni adottságoktól függően.

Ha a termékek felkeltették érdeklődését akkor részletesebb információért és árajánlat kérésért keressen minket bizalommal.

© 2016 Hungaro BLECH - Minden jog fenntartva! | Készítette: Webidea Informatika